Hallásjavítás magnézium segítségével

Hallásjavítás magnézium segítségével

Május 31-én van az USA-ban a National Save Your Hearing Day. Ez a nap, amikor fontos egy kis időt szentelni az arról szóló tanításra, hogy hogyan védje meg a saját és családja hallását. A hallásunk létfontosságú és léteznek bizonyos módszerek, amelyekkel a hallásvesztés elkerülhető.

Őszintén szólva ez az ok közel áll és drága a szívemnek, mivel a hallásvesztés érintette az egyik fülemet. Néhány jelentős javítást végeztem a ReMag -nak köszönhetően és végül műtétnek vetettem alá magam a gyógyulásom lezárasaként. Most már nagyon jól hallok mindkét fülemre.

A magnézium és a hallásvesztés

Azoknak, akik alternatívákat keresnek a belső fül szerkezetének és funkciójának javításához, ajánlom, hogy olvassanak cikkeket a központi idegrendszerben található magnéziumról. Álljon itt néhány információ.

Az Egészségügyi Világszervezet szerint világszerte 278 millió ember szenved enyhe vagy súlyos hallásvesztésben mindkét fülére. Az ismeretlenek patológiáján kívül, mint a hirtelen hallásvesztés és a Méniere-kór, a hallásvesztésnek olyan sok ismert oka van, hogy nehéz lenne mindet leírni. Röviden, az okozója lehet az öregedés folyamata, a nagy zajnak való kitettség, bizonyos gyógyszerek, fertőzések, fej- vagy fülsérülések, veleszületett vagy örökletes tényezők, betegségek és egy sor további ok. A zaj okozta halláskárosodás (NIHL), a hirtelen szenzorneurális halláskárosodás (SSHL) vagy az iatrogén halláskárosodás (ototoxicitás) esetén a szenzoros sejtek halála metabolikus folyamatokat foglal magában.

Ezen hallásrendellenességek, valamint az érzékenységi tényezők megelőzésére vagy fejlődésének javítására sok éven keresztül tanulmányozták a farmakológiai beavatkozást az állati modelleken vagy az embereknél. Ezek között a magnézium fontos szerepet játszik. A magnéziummal történő kezelés jól dokumentált, mivel általában más patológiákban írták elő. Kevés mellékhatása és ellenjavallata van és olcsó kezelésről van szó. A magnézium, amely könnyen áthalad a hematokochleáris gáton, neuroprotektív és értágító hatásokat képvisel és képes csökkenteni a kochleáris szövet károsodását. Ezek a megfigyelések számos kutatáshoz vezettek, amelyek célja a magnéziumadagolás megfelelőségének értékelése volt az ilyen halláskárosodás megelőzésében vagy kezelésében.

Gondolataim

Tekintettel a kutatásomra és a tapasztalataimra, elmondhatom, hogy a magnézium teljesíti a következőket:
• idővel dekalcifikálja a kis csontokat a fülben
• csökkenti a gyulladást
• javítja a sejtek szerkezetét és funkcióját a fülekben és a központi idegrendszerben

Sok vásárlónk volt, akik feltüntették, hogy javították fülük egészségét a magnézium használatával, beleértve a fülzúgás csökkenését is (amit a magnéziumhiány okoz).

Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek