Hogyan ismerhetem fel, hogy az önök termékei tiszták?

Hogyan ismerhetem fel, hogy az önök termékei tiszták?

Minden nap látom vásárlóinkat, akik ismét a saját kezükbe veszik a felelősséget saját egészségükért. Örülök, ha írnak vagy telefonálnak, hogy rákérdezzenek termékeink tisztaságára.

Ez egy jelzés, hogy a vásárlóink vizsgálják a termékeket és releváns kérdéseket tesznek fel, még mielőtt használni kezdik őket. Ezen kívül minden társaság, amely kiegészítőket gyárt és támogatja az emberek egészségét, ezekre a kérdésekre könnyen megfelelhet. Itt vannak a minőségellenőrzés kulcsfontosságú tényezői, amelyekkel a cégünk találkozik.

Hozzáértő, tapasztalt személyzet

Szívesen mondogatom, hogy az ügyfélszolgálatom az én "klónom". Gyakran mondja hozzám hasonlóan:
Itt az RNA reset-nél operátoraink és ügyfélszolgálati dolgozóink mindegyike teljes bizonyossággal és megfelelően beszél proprietáris termékeink egyedi tulajdonságairól.

Nem ismert általánosan, hogy a diétás kiegészítők felszívódása kulcsfontosságú és termékeink ebben kivételesek. Továbbá hallani fogja azt is, ahogy a pikométer méretű ásványokról, stabilizált ionokról, metilezésről, szulfatálásról, a természetes élelmiszerekből származó vitaminokról és a természetes orvostudomány bevált rendszereinek alapelveiről, mint például a homeopátia, beszélünk.

Szakmai ellenőrzést és minőségbiztosítást végző csapatok

Így írom le a minőségellenőrzést végző csapataimat:

Receptúráink összetételének kulisszái mögött a minőséget és tisztaságot irányító csapataink szorgalmas és precíz munkája áll. A cGMP gyártóink professzionális személyzettel rendelkeznek, amely az FDA "Good Manufacturing Practices" összes minőségi szabványának betartására összpontosít, amely megszabja, hogy a gyártóknak értékelniük kell élelmiszer-összetevőik és étrend-kiegészítőik identitását, tisztaságát, minőségét, erejét és összetételét, hogy biztosítsák, hogy a termékeink biztonságosan és pontosan legyenek megjelölve.

Míg a receptúrák, amelyek az RNA reset befejezendő űrlapjain találhatók, sajátok és szigorúan bizalmasak, minden termék mennyiségi összetevői, minőségellenőrzése és a minőségbiztosítás folyamata teljesen átlátható és engedélyezett, képesített vizsgáztatók által végzett rutin ellenőrzésnek vannak alávetve. Hogy betekintést adhassunk abba, amit csinálunk, elvisszük Önt a bemutatójára annak, hogy mi történik a folyamatunk során.

Kitűnő minőségirányítási folyamat

Ígéretünkhöz híven álljon itt a minőségirányítási folyamat leírása:

Hogy a legjobb minőségű receptúrákkal végezhessünk, a legjobb minőségű nyersanyagok beszerzésével kezdünk. Ha bár a nyersanyagainkról tanúsítványt kapunk, mindig küldünk mintát tesztelésre a megerősítésért. Ezen összetevők és a végtermék ellenőrzéséhez ugyanolyan szigorú értékelési előírásokat és szabványokat használunk, egészen a gyártási folyamat befejezéséig. Amint elkészült a készítmény, minden tételt minőségellenőrzési szakemberek ellenőriznek, laboratóriumilag tesztelnek és hagynak jóvá, még mielőtt elküldésre kerülnek a központunkba, hogy üvegekbe töltsék őket.

Az ellenőrzési intézkedéseket minden kész termékre alkalmazzák, hogy biztosítva legyen, hogy az adag biztonságos és készen áll a fogyasztásra, tehát több ellenőrzés, teszt és hitelesítés kerül elvégzésre.

Mi a COA?

Egy további lépés ebben a folyamatban az elemzési tanúsítvány (COA) generálása. További cikkeim valamelyikében elmagyarázom Önnek, miről is van szó.

Következtetés

Büszke vagyok arra, hogy együttműködhetek gyártóinkkal a nagy mértékben felszívódó, nagy hatékonyságú étrend-kiegészítők előállításában, amelyek megfelelnek a helyes gyártási gyakorlat szigorú követelményeinek, amelyet világszerte a fogyasztók biztonságának aranystandardjaként ismernek el.

Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek