Dr. Dean tippjei az erősebb immunrendszerért

Dr. Dean tippjei az erősebb immunrendszerért

A test egy összetett ökoszisztéma – az Ön teste a Föld biológiai jóléti és egyensúlyi rendszeréhez hasonló ökoszisztémából áll – intelligens tényezők csodálatos, összetett rendszeréből, amelyek együtt alkotják az Ön nagyszerű testét.

A 30 millió emberi sejt között 39 billió mikroba él – ezeknek kétségtelenül fontos feladatuk van, beleértve az egészséges baktériumokat és élesztőgombákat is, amelyek életben és teljes erőben tartják Önt.

Az immunrendszer

Az embereknek van egy nagyszerű védekező rendszerük is – az Ön immunrendszere. A teste három különböző szinten van védve. Az első védelmi vonalat a fizikai és kémiai akadályok jelentik, mint például a bőr, a haj és a könnyek, valamint a gyomornedv, a nyál és a hialuronsav, amelyek megvédik a testét, amikor először találkozik támadóval. Ezután áttérünk egy második védelmi vonalra, amely különböző típusú sejtválaszokból áll, amelyek nem specifikus módon pusztítják el a támadókat lázzal, gyulladásokkal és egy az egy ellen közvetlen támadásokkal, hogy elkülönítsék és megsemmisítsék a támadót. Végül, ha ezek egyike sem működik, a test felgyorsul a harmadik védelmi vonalig, ahol kifejezetten az antigénekre támaszkodik a védekezésben. Itt aktiválódnak a segítő T-sejtek és megszületik a test védelmére és helyreállítására használt energia.

Fontos tápanyagok

Az elegendő tápanyaggal rendelkező szervezet minden szükségessel rendelkezni fog, ami ahhoz kell, hogy a szervezet immunitásának mindhárom szintjén működjön. A probléma vége. A megoldás kezdete.

A tápanyaghiány korrekciója a fokozatos javulás folyamata, amely megfelelő protokollal, sok türelemmel és önszeretettel érhető el. Ez egy olyan dolog, amely napi befektetést igényel, de hosszú távú nyereséget és védelmet kínál, amikor a szervezetnek a legnagyobb szüksége van rá.

A friss, természetes ételek fogyasztása, a sok friss levegő belélegzése és a napi testmozgás támogatja az immunrendszer és a nyirokáramlás optimális működését. Az elmúlt két vagy három évtizedben városaink és farmjaink talaj- és környezeti toxicitása olyan mértékű volt, hogy nagy valószínűséggel étrend-kiegészítőkre van szükség. A biológiailag pontos étrend-kiegészítők, a bio gyógynövények és a homeopátia kiváló eszközök arra, hogy szervezetét visszaállítsák a biológiai és energetikai homeosztázisba, és védelmet nyújtsanak a betolakodók ellen.

Étrend-kiegészítők

C-vitamin

Ez a vízben oldódó vitamin, amely leginkább a megfázás elleni küzdelemben játszott szerepéről ismert, egy ismert hatékony kiegészítő az immunegészség érdekében.

D-vitamin

A D-vitamin módosíthatja a veleszületett és adaptív immunválaszokat. A D-vitamin-hiány fokozott autoimmunitással, valamint a fertőzésekre való fokozott fogékonysággal jár.

Lizin

A lizin – mint minden aminosav – az Ön szervezetében lévő fehérjék építőköveként szolgál. Ezek a fehérjék segítenek a hormonok, immunsejtek és enzimek termelésében. A lizin előnyeit vizsgáló kutatások ígéretesek, mert egyes bizonyítékok arra utalnak, hogy rákellenes hatásai lehetnek, segíthet a vércukorszint javításában és a vérnyomás csökkentésében.

Cink

A cinkhiányos embereknél megállapították, hogy szervezetükben alacsony a T-sejtek szintje, amelyek fontos szerepet játszanak az immunválaszban és a fertőzött sejtek elleni küzdelemben. Ez az esszenciális ásványi anyag a gyógyszertárakban kapható nátha elleni tabletták és más megfázás elleni gyógyszerek gyakori összetevője. Nagyon jól működik, ha következetesen szedik.

Szelén

A szelén egy erős antioxidáns, amely küzd az oxidatív stressz ellen és elengedhetetlen az immunrendszer egészségéhez és megfelelő működéséhez. A magasabb szelénszint erősítheti a HIV-ben, influenzában, tuberkulózisban és hepatitis C-ben szenvedők immunrendszerét.

B-komplex

A B-6-vitamin, más néven piridoxin, egy vízben oldódó vitamin, amely immunerősítő hatásairól ismert. Ez a vitamin létfontosságú szerepet játszik a fehérjék anyagcseréjében, a kognitív fejlődésben és a szervezet glükóztermelésében.

Gyógynövények

  • Fokhagyma: vegyen a szájába egy kis gerezd vagy egy fél gerezd fokhagymát és enyhén szopogassa, ne rágja. A kioldódás után igyon rá egy korty vizet.
  • Zsályatea köhögés ellen (áztassa 20 percig).
  • Görögszéna tea nyákoldó (áztassa 5 percig).
  • Reszelt és főtt gyömbér, 2 evőkanál 3 csésze vízben, gargalizáljon és használja borogatásként a nyak körül, cserélje, amíg a borogatás kihűl.
  • Naponta legalább háromszor használjon természetes antibiotikumokat - vad oregánó olajat, fokhagymát vagy Echinaceát tinktúrában, tablettákban vagy teában.
  • Az ökörfarkkóró és a lobélia jó a mellkasi problémákra, 1/2 teáskanálnyi mindegyikből forró vízben - naponta háromszor. Ezek a gyógynövények mellkasi borogatásként is használhatók mellhártyagyulladás, tüdőgyulladás vagy hörghurut esetén.
Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek