A folyékony ásványi anyagok ízének álcázása

A folyékony ásványi anyagok ízének álcázása

Küzdött már valaha a ReMag® és ReMyte® ízével? Vannak, akik nem szeretik azt, amit „fémes” íznek neveznek. Ha ez az Ön esete, olvasson tovább és megtudja, mit tehet az íz kellemesebbé tétele érdekében.

=====

Egy vásárló tapasztalata a ReMag® és a ReMyte® ízéről

ReMag®-ot szedek, és szeretem, amit a testemmel tesz – nincs többé nyugtalan láb szindróma! Megosztom bárkivel, aki hajlandó meghallgatni, és a ReMag-ot tartalmazó üveg vizemből kiosztok egy pohárral az ismerősöknek, hogy érezzék, ezek a csodálatos ásványok teszik a dolgukat.

A probléma, amit a barátaimtól hallok, hogy nem jó az íze. Ez vonatkozik a ReMyte®-re is. Bár figyelmeztetem őket, hogy olvassák el a címkét, és ne vegyék az egész teáskanalat közvetlenül a szájukba! Ez az anyag koncentrált és hígítani kell!

Az ásványi anyagok és víz beszerzésének egyik nagyszerű módja, egy egész citrom leve, majd tiszta steviát teszünk egy nagyobb pohárba, vizes palackba vagy bögrébe. Gyakran használok citrom- és limelevet, valamint tiszta steviát, hogy megízesítsem a nagy, BPA-mentes vizes palackomat, amely mindenhová elkísér. Teljesen elfedi az ízét.

Amikor felébredek és tudom, hogy túl sok koffeint ittam, mivel a "nyugtalan lábaim" kezdenek megmutatkozni, egy másik recept szerint néhány deci vízhez bio almaecetet és tiszta steviát, valamint egy teáskanál ReMag-ot adok. Ez az, ami nálam szinte azonnal beválik.

Helyettesítés Remag® Lotion formájában

Tudom, hogy ezek az ásványi anyagok mennyire hasznosak a szervezetünk számára, és biztos vagyok benne, hogy a ReMag® Lotion nagyszerű válasz sok olyan ember számára, akik nem szeretik a ReMag® ízét, de szeretném, ha mindenki problémamentesen részesülhetne ebből a csodálatos termékcsaládból, tehát úgy gondolom, hogy segíteni fog azoknak, akik a ReMag® és ReMyte® készítményeket italban fogyasztják. :-)

–Jennifer

=====

Mit szól ehhez Dr. Carolyn Dean

És ennyi: nagyszerű ajánlások, hogyan „édesítsük” a folyékony ásványi készítményeink ízét. Ha a ReMag® vagy a ReMyte® íze korábban elbátortalanította, akkor ez jó alkalom lehet arra, hogy újra kipróbálja őket. Ha nincs egy egész citromja, vagy nincs ideje kifacsarni a levét, csak hagyjon egy üveg citromlevet a hűtőben és használjon fel ½-1 teáskanálnyit egy liter vízhez, amelybe ReMag®-ot és ReMyte®-t tett, valóban érezni fogja a különbséget.

Aloha, Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek