A magnézium segít az öregedési problémák kezelésében (1. rész)

A magnézium segít az öregedési problémák kezelésében (1. rész)

A modern orvostudomány szinte semmit sem tud az "antiaging orvostudományról", és nagyon arrogánsan fejezi ki magát, hogy kigúnyolja azokat, akik azt állítják, hogy ez az orvostudomány fontos aspektusa.

A megvető "öregedésgátló gyógyászat vadnyugata" elnevezés arra figyelmezteti az orvosokat, hogy inkább ne merüljenek bele az ilyen kuruzslásba.

Ez alapvetően egy manipulációs módszer, amelyet a csoport a konszenzus és a tekintély fenntartására használ. A modern orvostudomány még a közönség manipulálásával sem törődik, csak közvetlenül támadja az alternatív gyógyászat különböző ágait.

Bírálják az öregedésgátló klinikákat, amelyek öbb energiát, kevesebb stresszt, élesebb elmét, erősebb libidót, egészségesebb szívet, erősebb izmokat és csontokat, jobb immunrendszert, fiatalosabb megjelenést ígérnek. Ezzel szemben az antiaging orvosok azt állítják, hogy „a hagyományos orvoslás: betegség-orientált és reaktív, nem pedig megelőző... az ápolónők és az orvosok csak akkor látják a pacienseket, ha betegek…

Az egyik klinika 8 órás első találkozót kínál az aktivitási szintek, a családtörténet, a stressz és az étkezési szokások értékelésére.

A paciens számára ez természetesen jelentős befektetést jelent. Az öregedésgátlásra vagy a hosszú élettartamra összpontosító klinikák fő kritikusa a magas költségek mellett a hormonterápia - HGH, tesztoszteron, ösztrogén, progeszteron, pajzsmirigyhormon és kortizol - alkalmazása.

Nem vagyok nagy rajongója a hormonpótló terápiának, és nem hiszem, hogy ez a legjobb módja a hosszú élettartam befolyásolásának. Az egyik kritikus „az emberi növekedési hormon (HGH) felírását az öregedés elleni küzdelemben kuruzslásnak minősíti”. Azt is írja, hogy „a hormonpótló terápia és a mellékhatásaik kezelésére használt gyógyszerek végső soron hormonális toxikus vegyületek, amelyek jelentős egészségügyi és anyagi károkat okozhatnak, amelyek messze meghaladják a hosszú távú előnyöket.

Ezt a cikket azért írtam, mert az orvosok "egyre több idősödő paciensre készülnek, akik abban reménykednek, hogy tovább fognak élni és jobb lesz az életminőségük és kevesebb betegségben szenvednek majd előrehaladott korukban". Egyes kezelések, amelyektől korábban eltekintettek, mert túl drágák vagy akár hiábavalók voltak, lassan újra előkerülnek. Az elképzelés az, hogy "az öregedés szükséges, igen, de kezelhető is – és bizonyos mértékig meg is előzhető.

Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek