A ReMag és a ReMyte segít a pajzsmirigy kiegyensúlyozásában

A ReMag és a ReMyte segít a pajzsmirigy kiegyensúlyozásában

A gyakorló orvosok többségét megriasztja az endokrin rendellenességek összetettsége, amelyek magukban foglalják a pajzsmirigyet, a mellékveséket, a nemi hormonokat és betegeiket endokrinológushoz küldik.

Ezek a specialisták a pontatlan vérvizsgálatok rabjai, hogy szintetikus hormonpótló gyógyszereket írjanak elő, amely a fő kezelési formájuk.

Nem igyekeznek megtalálni az endokrin problémák kiváltó okát vagy megvizsgálni a természetes megoldást.

Még ha erről a témáról alternatív könyveket írtak is, a kezelés ugyanúgy végződik, hasonlóan, mint az allopátiás orvostudományban. Az USA-ban két népszerű könyv íródott a pajzsmirigyről és különféle alternatívákkal foglalkoznak, de mindkettő állandóan a pajzsmirigy szubsztitúciós terápiájára összpontosít, természetes vagy szintetikus gyógyszerek segítségével. Ezek a Hashimoto-betegség Izabella Wentz-től és a Pajzsmirigykapcsolat Amy Myers-től. Dr. Myers hyperthyreosisban vagy Graves-betegségben szenvedett és Dr. Wentz legyőzte a Hashimoto-betegséget és a hypothyreoidismust, tehát közösen lefedik a pajzsmirigy betegségek összes aspektusát.

Mindkét írónő a pajzsmirigy betegség oka megtalálásának fontosságát vitatja meg. Gluténmentes diétát, a bélflóra kiegyensúlyozását, a stressz csökkentését és az immunrendszer támogatását javasolják. Wentz a következőket mondja: "A Hashimoto és a hypothyreosis betegségben szenvedő betegek többsége súlygyarapodást, gyomorsav refluxot, a tápanyagok hiányát, vérszegénységet, lyukas bél szindrómát, ételallergiákat és mellékvese kimerültséget fog tapasztalni."

Dr. Carolyn Dean, a magnézium és ásványok kiegészítésének világszerte elismert szakembere, egyetért azzal, hogy a pajzsmirigy betegséggel küzdő betegek az összes ezzel összefüggő szimptómától szenvedhetnek, de ez nem feltétlenül szükséges maga a pajzsmirigy megbetegedése miatt. A tanulmányok és a tapasztalatok közel 50 éve alatt leszűkítette a pajzsmirigy betegség okainak körét a valódi okokra: ásványhiány és élesztőgomba-túlszaporosás - ami az endokrin rendszer zavarához vezetett, amely mindig magában foglalja a pajzsmirigyet. Ez a zavar magában foglalja a mellékveséket, nemi hormonokat, immunrendszert, szívet, veséket, májat, beleket és az agyat is!

Tekintet nélkül arra, hogy milyen krónikus betegségeket tart ma szem előtt, az összes összefüggő állapot hosszú listájával találkozhat, ugyanúgy, mint Myers és Wentz a hypothyreosissal és a hyperthyreosissal.

Ezért Dean doktornő a magnézium és az ásványok hiányára összpontosított – mivel az összes rendszer érintett. Azonban, ha minden állapotot egyénileg fog kezelni, egy sor diétával, kiegészítővel és tanáccsal végzi majd, amelyek elképesztőkké, zavarosakká és ellentmondásosakká válnak.

A hypothyreosis legsúlyosabb okainak egyike a diagnosztika szempontjából a környezetszennyező anyagok, amelyek blokkolják a pajzsmirigy hormonjának receptorait. A pajzsmirigy hormonjai a vérvizsgálatokban még normálisnak is tűnhetnek, de nem juhatnak a sejtekbe, hogy végezhessék a munkájukat a hormonreceptorok blokkolásának következtében. Ez a krónikus acetaldehid-mérgezés esete, az acetaldehid az élesztőgombák metabolizmusának mellékterméke. Hasonló a helyzet a női hormonokkal – főleg az ösztrogénnel, amelynek receptora blokkolt, de a vér ösztrogén szintje normális lehet.

Még az alternatív orvostudomány orvosai, akik azt állítják, hogy a hypothyreosis fokozott előfordulását a környezet toxinjai okozhatják, sem tudatosítják, hogy a magnéziumhiány a vegyszerek és a nehézfémek számára szabad bejutást tehet lehetővé a sejtjeinke vagy, hogy az élesztőgomba-toxinok blokkolják a pajzsmirigy hormonjai receptorainak helyeit.

Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek