Omega 3 Algae A+E® - Dean doktornő exkluzív terméke! A halak a saját Omega-3 zsírsavaikhoz az algák fogyasztásával jutnak hozzá, ezért jobb, ha egyenesen a forráshoz megyünk és algákat használunk az Omega-3 kiegészítő gyártására.
Az Omega-3 zsírsavak a halakban és egyes növényi olajokban található esszenciális tápanyagok. Ezek közé tartozik az ALA (alfa-linolénsav), a DHA (dokozahexaénsav) és az EPA (eikozapentaénsav). Mindhárom fontos szerepet játszik a normális emberi növekedésben és fejlődésben, és klinikailag alátámasztott előnyökkel jár az emberi táplálkozás és egészség szempontjából minden életkorban, egy életen keresztül.
A legtöbb ember omega-3 zsírsavhiányban szenved. Az Omega-3 és az Omega-6 zsírsavak az „esszenciális” zsírsavak két típusa, ami azt jelenti, hogy nem tudjuk őket előállítani a szervezetünkben, hanem étrendünkből kell beszereznünk őket. Bár kémiailag különböznek egymástól (a szénlánc hosszában és a kettős szénkötések elhelyezkedésében), mindegyiknek fontos egészségügyi hatásai vannak. Energiaforrást is biztosítanak.
Mind az Omega-3, mind az Omega-6 zsírsavak a sejtmembránok fontos összetevői, amelyek hozzájárulnak a szerkezethez, rugalmassághoz, enzimaktivitáshoz és a sejtek közötti jelátvitelhez. Pontosan az Omega-3 és -6 sejtmembránokban, különösen a gyulladásban játszott szerepe miatt az egyensúlyuk végső soron hozzájárul a betegségek elleni védekezéshez vagy a betegségekre való fogékonysághoz.
Az Omega-3 zsírsavak tartósan összefüggésbe hozhatók a szív egészségének javulásával. Megfigyelési vizsgálatok azt mutatják, hogy az Omega-3 védő hatást fejt ki a szívbetegségekre számos mechanizmuson keresztül, beleértve a vér trigliceridszintjét, a vérnyomást, a véralvadást, az atheroscleroticus plakkok növekedését és a gyulladáscsökkentő hatásokat.
A-vitamin, mint béta-karotin 5 000 NE – Ez a tápanyag támogatja az agy, a szem, a szív, tüdő, hasnyálmirigy, ízületek és immunrendszer szerkezetét és működését.
E-vitamin tokoferolok keverékeként 50 NE – az E-vitamin támogatja a szív, az erek, az immunrendszer szerkezetét és működését, valamint fontos antioxidáns, amely segít semlegesíteni a környezetből származó méreganyagokat.
Omega 3 Algae A+E® a legjobb Omega 3 kiegészítő azok számára, akik:
Omega-3 Algae A+E® az elejétől a végéig az USA legmodernebb létesítményeiben készül, amelyek a szigorú DSM minőségi előírások szerint a fermentációra szakosodnak. Az utazás az algasejtek tenyészetével kezdődik, amelyet ellenőrzött, szabadalmaztatott eljárással nevelnek és amelynek eredménye.
Tisztelik a fenntarthatóságot: A túlhalászás hozzájárul a tengeri ökoszisztémák instabilitásához, a halállomány kimerüléséhez és végül a klímaváltozáshoz is. Omega 3 Algae A+E® száz százalékig növényi, a világ halállományaira gyakorolt hatás nélkül.
ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ
Csomagolás: 60 kapszula
Súly: 119,5 g
Adagolás: 2 kapszula naponta
A csomagban lévő adagok száma: 30
Összetétel - Egy adagban - NRV %*
Béta-karotin (5 000 IU) - 1500 mcg - 187,5 %
E-vitamin (vegyes tokoferolok) 50 IU - 33,5 mg - 279 %
Omega-3 zsírsavak - 1100 mg -
Omega-6 zsírsavak - 80 mg -
DHA - 500 mg -
EPA - 250 mg
További összetevők: algaolaj, tisztított víz, módosított étkezési keményítő, glicerin, tápióka, rozmaringolaj (tartósító)
*NRV - Napi bevitli érték felnőtteknek %-ban kifejezve.
A fenntarthatóság érdekében kialakítva – megakadályozza a természetes krill- és halállományok kimerülését.
Vegán termék
ALKALMAZÁS
Vegyen be egy kapszulát kétszer naponta, étellel együtt.
Figyelmeztetés
ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet