Omega 3 Algae A+E® Vegán Omega-3 zsírsavak algából, A+E-vitaminnal

Omega 3 Algae A+E® - Dean doktornő exkluzív terméke! A halak a saját Omega-3 zsírsavaikhoz az algák fogyasztásával jutnak hozzá, ezért jobb, ha egyenesen a forráshoz megyünk és algákat használunk az Omega-3 kiegészítő gyártására.

Omega 3 Algae A+E® - Vegán Omega-3 zsírsavak

Omega 3 Algae A+E® – A legjobb Omega 3 kiegészítő

Az Omega-3 zsírsavak a halakban és egyes növényi olajokban található esszenciális tápanyagok. Ezek közé tartozik az ALA (alfa-linolénsav), a DHA (dokozahexaénsav) és az EPA (eikozapentaénsav). Mindhárom fontos szerepet játszik a normális emberi növekedésben és fejlődésben, és klinikailag alátámasztott előnyökkel jár az emberi táplálkozás és egészség szempontjából minden életkorban, egy életen keresztül.


Az esszenciális zsírsavak egészségügyi előnyei

A legtöbb ember omega-3 zsírsavhiányban szenved. Az Omega-3 és az Omega-6 zsírsavak az „esszenciális” zsírsavak két típusa, ami azt jelenti, hogy nem tudjuk őket előállítani a szervezetünkben, hanem étrendünkből kell beszereznünk őket. Bár kémiailag különböznek egymástól (a szénlánc hosszában és a kettős szénkötések elhelyezkedésében), mindegyiknek fontos egészségügyi hatásai vannak. Energiaforrást is biztosítanak.

Mind az Omega-3, mind az Omega-6 zsírsavak a sejtmembránok fontos összetevői, amelyek hozzájárulnak a szerkezethez, rugalmassághoz, enzimaktivitáshoz és a sejtek közötti jelátvitelhez. Pontosan az Omega-3 és -6 sejtmembránokban, különösen a gyulladásban játszott szerepe miatt az egyensúlyuk végső soron hozzájárul a betegségek elleni védekezéshez vagy a betegségekre való fogékonysághoz.

Az Omega-3 zsírsavak tartósan összefüggésbe hozhatók a szív egészségének javulásával. Megfigyelési vizsgálatok azt mutatják, hogy az Omega-3 védő hatást fejt ki a szívbetegségekre számos mechanizmuson keresztül, beleértve a vér trigliceridszintjét, a vérnyomást, a véralvadást, az atheroscleroticus plakkok növekedését és a gyulladáscsökkentő hatásokat.

A-vitamin, mint béta-karotin 5 000 NE – Ez a tápanyag támogatja az agy, a szem, a szív, tüdő, hasnyálmirigy, ízületek és immunrendszer szerkezetét és működését.

E-vitamin tokoferolok keverékeként 50 NE – az E-vitamin támogatja a szív, az erek, az immunrendszer szerkezetét és működését, valamint fontos antioxidáns, amely segít semlegesíteni a környezetből származó méreganyagokat.

Omega 3 Algae A+E® a legjobb Omega 3 kiegészítő azok számára, akik:

 • Hetente nem esznek meg 2 vagy több adag olajos halat, mint a tonhal, lazac vagy a hering
 • Allergiásak a halakra
 • Napi EPA és DHA bevitelt szeretnének
 • A béta-karotin és az E-vitamin egészségre gyakorolt jótékony hatásaira vágynak

Omega 3 Algae A+E® - A legjobb Omega-3 kiegészítő

EPA, DHA:

 • A dokozahexaénsav (DHA) hozzájárul a normál agyműködés fenntartásához
 • A dokozahexaénsav (DHA) hozzájárul a normál látás fenntartásához
 • Az EPA és a DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez

Béta-karotin:

 • Az A-vitamin részt vesz megfelelő a normál vasanyagcserében
 • Az A-vitamin hozzájárul a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához
 • Az A-vitamin hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához
 • Az A-vitamin hozzájárul a normál látás fenntartásához
 • Az A-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez
 • Az A-vitamin szerepet játszik a sejtek differenciálódásában

E-vitamin:

 • Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez

Az Omega-3 pótlása nem újdonság azok számára, akik aggódnak a szívükért és agyuk egészségéért. Kiderült, hogy az Omega-3 helyes fajtájával történő pótlás, helyes adagban az emberek többségénél gyorsan és könnyedén helyrehozza a hiányt.

A történet azonban mindig többről szól. Kiderült, hogy a magnéziumtól függő enzim az omega-3 és omega-6 esszenciális zsírsavakat prosztaglandinokká alakítja át, amelyek nélkülözhetetlenek a szív és az általános egészség szempontjából. Tehát, ha Ön elegendő Omega-3-at szed is, de ha a testében nincs elegendő magnézium, nem alakíthatja át azokat aktív formájúvá.

Omega-3 Algae A+E® a legjobb Omega-3kiegészítő, mivel speciálisan az összes esszenciális zsírsavra irányuló tápanyagigény kielégítésére fejlesztették ki PLUSZ rendkívül hasznos A- és E-vitamint, zsírban oldódó vitaminokat biztosít. A napi egészségügyi rutinnal kombinálva, amely megfelelő magnéziumszintet foglal magában, az összes ilyen tápérték szinergikusan hathat az Ön érdekében.


Omega-3 Algae A+E® - minőség, amelyben megbízhat

Omega-3 Algae A+E® az elejétől a végéig az USA legmodernebb létesítményeiben készül, amelyek a szigorú DSM minőségi előírások szerint a fermentációra szakosodnak. Az utazás az algasejtek tenyészetével kezdődik, amelyet ellenőrzött, szabadalmaztatott eljárással nevelnek és amelynek eredménye.

Tisztelik a fenntarthatóságot: A túlhalászás hozzájárul a tengeri ökoszisztémák instabilitásához, a halállomány kimerüléséhez és végül a klímaváltozáshoz is. Omega 3 Algae A+E® száz százalékig növényi, a világ halállományaira gyakorolt hatás nélkül.Termékinformáció Omega 3 Algae A+E®

ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ

Csomagolás: 60 kapszula
Súly: 119,5 g

Adagolás: 2 kapszula naponta
A csomagban lévő adagok száma: 30

Összetétel - Egy adagban - NRV %*
Béta-karotin (5 000 IU) - 1500 mcg - 187,5 %
E-vitamin (vegyes tokoferolok) 50 IU - 33,5 mg - 279 %
Omega-3 zsírsavak - 1100 mg -
Omega-6 zsírsavak - 80 mg -
DHA - 500 mg -
EPA - 250 mg

További összetevők: algaolaj, tisztított víz, módosított étkezési keményítő, glicerin, tápióka, rozmaringolaj (tartósító)
*NRV - Napi bevitli érték felnőtteknek %-ban kifejezve.

A fenntarthatóság érdekében kialakítva – megakadályozza a természetes krill- és halállományok kimerülését.

Vegán termék


ALKALMAZÁS

Vegyen be egy kapszulát kétszer naponta, étellel együtt.


Figyelmeztetés

 • Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.
 • Gyermekektől elzárva tartandó.
 • Ha a csomagolás sérült, ne vegye át a csomagot és vegye fel velünk a kapcsolatot.
 • Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, terhes vagy szoptat, az étrend-kiegészítő szedése előtt konzultáljon orvosával.
 • Az étrend-kiegészítő nem használható a változatos étrend és az egészséges életmód helyettesítésére.
 • Tárolja jól lezárva, szobahőmérsékleten, száraz helyen.


Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek