Visszatérő depresszió és hiperemocionalitás

Visszatérő depresszió és hiperemocionalitás

Egyértelmű számomra, hogy a mentális állapotot manapság nem "csak" a magnéziumhiány okozza, hanem sokkal inkább a fertőzéstől való félelem, a munkahelyért, a szeretteinkért való aggódás... De ne feledje, hogy a krónikus félelem stressz és a krónikus stressz miatt a test sokkal több magnéziumot, ásványi anyagot és tápanyagot éget el, mint normál körülmények között.

Magnéziumhiány és depresszió

A magnéziumhiány neurológiai megnyilvánulásait a magnéziumhiánnyal kapcsolatos neurológiai és pszichológiai problémák felsorolásában fogom összefoglalni. A hiperemocionalitás a magnéziumhiány tüneteinek általános leírása, és azok, akik ezt tapasztalják, már nem érzik, hogy uralják egészségüket vagy életüket.

A tünetek a következők:

Félelem, anorexia, szorongásos viselkedés, apátia, légzési zavar, koncentrációs zavar, zavartság, depresszió, szédülés, feledékenység, fényérzékenység, idegesség, rossz memória, elektromágneses sugárzásra való érzékenység. Egy 2011-es tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy "Az agy magnéziumtartalmának növelése új megközelítése lehet a szinaptikus plaszticitás növelésének az agy különböző részein. Növeli az önfenntartási ösztön hatékonyságát anélkül, hogy fokozná vagy rontaná a félelem memóriakialakulását." Közérthető nyelven ez egyszerűen azt jelenti, hogy a magnézium csökkenti a fenyegető helyzetre adott fizikai reakciót - a félelmet (szívdobogásérzés, pánik, idegesség), de a fenyegető helyzetet megjegyzi, hogy később el tudja kerülni azt vagy reagálhasson rá.

Terv:

1) ReMag: 6-8 teáskanál (15-20ml) sós vízben, igya egész nap. Ha elkezdi a ReMag-ot, nagyon lassan kezdje el az adagolást! És fokozatosan érje el azt az adagot, amely enyhülést hoz Önnek.

Hidratálás: Szorozza meg testsúlyát 0,03-mal – a kapott érték a minimális liter mennyiség, amit naponta meg kellene innia. Minden literhez adjon fél teáskanál himalájai, kelta vagy tengeri sót.

2) ReMyte: 3-4 teáskanál (7,5-10ml) naponta.

3) ReAline: 2 kapszula naponta. L-taurint, L-metionint (glutation prekurzora) tartalmaz. A B12-vitamin és a folsav metilált (koenzim, jobban felszívódik), a B-vitaminok egyéb formái pedig természetesek.

Dean doktornő

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek