Űzze ki a salakanyagot a testéből

Űzze ki a salakanyagot a testéből

Dr. Carolyn Dean leírja nekünk, hogyan lehet biztonságosan és kíméletesen elősegíteni a méregtelenítést minden nap és figyelmeztet néhány agresszív méregtelenítési típusra.

Űzze ki a salakanyagot a testéből

A méregtelenítés nem csupán egy helyi méregtelenítő klinikán kínált terápiás módszer

A méregtelenítést szerveink folyamatosan végzik, beleértve két összetett fázist, amelyek erősen támaszkodnak bizonyos ásványi anyagokra és vitaminokra. A fő méregtelenítő szerv a máj. Manapság a májat különféle méreganyagok, finomított élelmiszerek és gyógyszerek terhelik. A méregtelenítés csábító szóvá vált az alternatív gyógyászatban, miközben az alternatív közösség egyik része ki akarja próbálni a legújabbat, a másik része el akarja adni nekik.

A méregtelenítés nélkülözhetetlen

Az én megközelítésem abban áll, hogy hogyan javítsam azt, amit a máj bátran tenni próbál. Engedjék meg, hogy kifejtsem.

A méregtelenítés első fázisában a máj biológiailag átalakítja a vegyi anyagokat úgy, hogy vízben oldódjanak, enzimek hosszú listája segítségével. A méregtelenítő enzimek hatása a különféle ásványi anyagok jelenlététől függ. A magnézium elengedhetetlen a szervezet legalább 300 enzimrendszerének megfelelő működéséhez. Tehát a méregtelenítés első fázisához magnéziumra lesz szükség.

Az első fázis méregtelenítési eredményei még mérgezőbb vegyszereket eredményezhetnek, de ezek a második fázis méregtelenítésével gyorsan eltávolíthatók. Ezek a nélkülözhetetlen reakciók ásványi anyagok, vitaminok és aminosavak segítségével mennek végbe.

Az első és a második fázis hatékonyságát hátrányosan befolyásolja a vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak és zsírsavak hiánya. Az elégtelen fehérjebevitel kifejezetten csökkenti az első fázist, az elégtelen kalóriabevitel pedig az általános méregtelenítő funkciót.

Óvakodjon a fertőzésektől és az agresszív tisztítástól

A máj akár vírusokkal is megfertőződhet, megakadályozva azok bejutását a szervezetbe – így ha túl agresszívan méregteleníti a máját, aktiválhatja ezeket a vírusokat. Nem értek egyet a durva máj- vagy epehólyagtisztítással, ami egy keskeny epevezetékbe lazíthatja az epeköveket és elzáródást okozhat. A durva béltisztítás aggaszt az olyan emberek esetében, akiknek már problémái vannak az IBS-szel (irritábilis bél szindróma). Ha pedig elegendő magnéziumbevitellel, megfelelő hidratálással és a megfelelő ásványi anyagok felhasználásával védeni fogja veséjét a kalciumlerakódásoktól, akkor nem kell foglakoznia a vese méregtelenítésével. Nem kell kelátképző terápiát sem végeznie, ami elméletileg eltávolítja a nehézfémeket, mert értékes ásványi anyagokat is veszít közben.

Mit tehet tehát, hogy biztonságosan erősítse saját biokémiáját?

  1. ReAline tartalmazza a taurin aminosavat, amely a második fázisban szükséges a konjugációhoz. A taurinban és a metioninban található kénmolekulák segítik a szulfatálás útján történő méregtelenítést, ami tulajdonképpen a máj méregtelenítésének harmadik szakasza. A ReAline® metilezett B-vitaminjai a metilációhoz szükséges metilcsoportokat biztosítják. A metionin a glutation előfutára is, amely a szervezet legfontosabb antioxidánsa, megvéd minden sejtet a szabad gyököktől és a méreganyagoktól. A ReAline® az Ön teste legjobb barátja, ha a szervei természetes méregtelenítő rendszereinek aktiválásáról és támogatásáról van szó, ami lehetővé teszi a szervezet számára a biztonságos és természetes méregtelenítést.
  2. **[ReMag](https://www.picomineral.hu/remag-magnesium-miracle-dr-dean-piko-ionos-folyekony-magneziuma.html - a magnézium szinte minden lépésben segíti a méregtelenítést az első és a második fázisban.
  3. Az első fázisban a ReMyte -ben található folyékony ásványi anyagok segítenek - különösen a molibdén, a mangán, a szelén és a réz.
  4. A méregtelenítéshez az első fázisban elegendő fehérje szükséges. Ezenkívül, ha a máj erős stressznek van kitéve, különösen akkor, ha Ön hepatitisben vagy mononukleózisban szenved vagy szenvedett, fehérjére van szüksége a gyógyuláshoz. Tapasztalataim szerint a máj kezelésére a legjobb fehérje az állati fehérje - ha nem bírja a húst, használjon ReStructure proteint, ami tejsavó-borsó-rizs fehérje. A testnek szüksége van a fehérjékből származó aminosav-építőkövekre és a teljesen felszívódó ásványi anyagokra a szerkezeti fehérjék felépítéséhez.

Ennek a 4 kiegészítőnek a napi használata természetesen segíti szervezete méregtelenítési folyamatait. Ez sokkal életképesebb méregtelenítési lehetőség, mint a kelátképző vegyszerek vagy az intravénás glutation vagy a belsőleges EDTA, amelyet szintetikus vitaminokkal és rosszul felszívódó ásványi anyagokkal való kiegészítés követ.

Aloha, Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek