Magnézium és az izomgörcsök

Magnézium és az izomgörcsök

Izomgörcsöktől, derékfájástól, lábgörcstől vagy szemgörcstől szenvedett? Természetesen soha nem mondanám, hogy ne keresse fel orvosát, hogy kizárja annak lehetőségét, hogy súlyos betegsége van. De mi van, ha fájdalmai vagy görcsei magnéziumhiányra utalnak? Mi van, ha a szervezet magnéziummal való telítése a válasz? Szeretne többet megtudni? A következő beszélgetésben megosztom azokat az információkat, amelyekről a „A magnézium csodája" című könyvemben írtam.

Probléma

Megértem a fájdalmát.

Az izomrángások, tikkek és görcsök egy kis irritációnak tűnhetnek a néző számára. A szenvedő számára ez azonban olyan, mint a vízzel való kínzás – csak ahelyett, hogy a víz lassan csöpögne a homlokára, az Ön szemét vagy ajkát, vagy a láb kis izmát a rángatózás vagy görcsök veszélye fenyegetheti.

Ismerős Önnek ez a jelenet?

Lehet, hogy magnéziumhiány ?

Véleményem szerint valószínűleg több mint 95%:

Az izomrángás a magnéziumhiány bizonyos tünete. Az idegrendszer túlzottan izgatott és megerőlteti a kis izomcsoportokat, hogy megpróbálja feloldani a feszültséget. Az izomgörcsök és rándulások megszüntetésének egyetlen módja az idegrendszer megfelelő mennyiségű magnéziummal való felszabadítása, hacsak nem bizonyított az ellenkezője.

És mi a helyzet a hátfájással?

Nagyon másképp látom a hátfájást. Mi van akkor, ha a magnéziumhiány az irritált és túlterhelt izmok görcsbe húzódását okozza és ez sok esetben a krónikus hátfájás oka?

Tudom, miről beszélek. Személy szerint megtapasztaltam egyes hátfájások megújulását, amikor a magnéziumbevitelemet napi 300 mg alá csökkentettem (RDA a magnézium fenntartására egy egészséges embernél). Ahogy növeltem a magnéziumbevitelemet, a hátam alsó részén enyhült a fájdalom. Megosztok egy tudományos tanulmányt, amely alátámasztja személyes tapasztalataimat, könyvem 141. oldalán.

És mi a helyzet a sportolók izomzatának helyreállításával?

Ha az izmai gyors összehúzódásban és ellazulásban vesznek részt a testmozgás során, túl sok kalcium (az összehúzódások előidézője) halmozódhat fel és magnézium (a relaxáció előidézője) merülhet ki, izomgörcsök és tejsav-felhalmozódás alakulhatnak ki.

A túl kevés magnézium mind a férfiaknál, mind a nőknél gyakori, mert a megnövekedett anyagcsere és az izzadás miatt edzés közben a magnézium elveszik. Miután a sportolók regeneráló italokat fogyasztanak, amelyek többnyire csak nátriumból és cukorból állnak, még mindig rossz a regenerációjuk és a sportoló csodálkozik, hogy ez nem működik.

Mit kell tudnom a magnéziumról és az izomfájdalmakról?

Íme három dolog, amit tudnia kell a magnéziumról és az izomfájdalmakról:

A magnézium segít ellazítani az izmokat és az idegeket.

A magnézium megszünteti a görcsöket.

A magnézium (ráadásul) ellazítja az ujjak vérereiben lévő simaizmokat a Raynaud-szindróma kezelésére; ellazítja az artériák falát, ami csökkenti a vérnyomást; és ellazítja a petevezetékeket, ami növeli a termékenységet.

Nem volt magnézium a piacon!

Kipróbáltam az összes többi forgalomban lévő magnéziumot és olyan nagy mértékben felszívódó magnéziumot kerestem, amelyet telített dózisokban használnának, és nem hashajtóként működne. Nem találtam ilyet, ezért létrehoztam a sajátomat. A görcsök legjobb kezelése az én nem hashajtó hatású, 100%-ban felszívódó, pikometrikus, stabilizált ionos ReMag-om!

Aloha,
Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek