Hogyan motiváljuk magunkat a ketózis elkezdésére

Hogyan motiváljuk magunkat a ketózis elkezdésére

Elszánta magát a keto-étrendre, de nem találta meg a megfelelő motivációt a kezdéshez? Akkor lehet, hogy meg kell változtatnia a gondolkodásmódját, hogy eljuthasson arra a szintre, ahol végre cselekedni fog.

Íme néhány egyszerű lépés, amelyeket megtehet a végső szilárd döntés meghozatalához. Segítenek eligazodni azokban a trükkökben, amelyek a fogyás bármely útját nyújtják.

Találja meg az indítékát

A legtöbb ember egy barátra vagy edzőre támaszkodik, ami a motivációt illeti, de a legjobb motiváció belülről fakad. Emberi lényként természetesen igyekszünk elkerülni a fájdalmat és az élvezet felé haladni. A ketodiéta elkezdésének oka, hogy le kell fogynia (elkerülni a fájdalmat), tehát felveheti kedvenc ruháit és büszke lehet a testére (jól érezheti magát).

Ennek a diétának a kulcsa az, hogy azonosítsa a legerősebb motivációs forrást, amely elmozdítja Önt jelenlegi fájdalmától a kívánt öröm felé. Gondoljon a keto-étrendre, mint egy olyan járműre, amely eltéríti jelenlegi állapotának fájdalmától a jövőbeli állapota öröméhez. Változtassa meg az étrenddel kapcsolatos gondolkodásmódját, és megváltoztatja a tapasztalatait.

Tűzzön ki egy konkrét, mérhető célt

Válasszon egy elérhető célt, amely arra fogja ösztönözni, hogy egészségesen és pozitívan kezdhesse el a keto-diétát. Ha egy tisztázatlan céllal indul, az csak ellehetetleníti a hosszú távú megtartását, mert nem lesz elég egyértelmű húzóereje, ami emlékeztetné, miért érdemes betartani a diétát. Például ahelyett, hogy azt mondaná: "5 kg-ot szeretnék leadni", mondja azt, hogy "Nyáron bele szeretnék férni a fürdőruhámba". Az első a súly elvont fogalma, a második egy konkrét forgatókönyv, amely egy sor olyan érzéssel jár, amelyek újra aktiválják az Ön vágyát azokon a napokon, amikor szüksége lesz egy kis plusz motivációra.

Ossza fel a célpontot kisebb darabokra

Mi a legrosszabb módja az elefánt elfogyasztásának? Egyszerre egy falatban.

Más szóval, ha a célja elérhetetlennek tűnik, akkor lehet, hogy egyszerűen nem bontotta fel elég apró cselekvési lépésekre, amelyeket anélkül tehet meg, hogy túlterhelt volna.

Ha mérföldkövekre osztja a céljához vezető utat, akkor ezek az apró lépések kellemesebbek lesznek az Ön számára. Ahelyett, hogy megpróbálna gyorsan előrelépni a hosszú távú célja felé, pl. nyáron 6-os méretet viselni, készítsen egy egyszerű tervet és ossza fel apró lépésekre. Úgy nézhet ki, mint pl. kitűzni a célt, hogy a tavasz közepéig beleférjen a 8-as méretbe és tervének átértékelése, ha odaér vagy sem. Az általános fogyás céljainak eléréséhez létre kell hoznia egy egyszerű, lépésről lépésre szóló tervet, amely elvezeti Önt végső céljához.

Örüljön

Ha fáradtnak kezdi érezi magát, a lelkesedés hiánya gátolni fogja az Ön motivációját a diétaterv elkezdésében vagy fenntartásában. Mivel akkor van a legnagyobb étvágya, amikor stresszes, éhes és fáradt, kezdje el a diétára való felkészülést úgy, hogy időt szán magára. Vegyen részt olyan tevékenységekben, amelyek csökkentik a stresszszintet, egyensúlyba hozzák az érzelmeket és remekül érzi magát. A több alvás nemcsak boldogabbá tesz, de több energiája és türelme lesz ahhoz, hogy betartsa étrendjét. Ha boldog lesz, kevésbé lesz érinthető. Kényeztesse magát néhány nem élelmiszer jellegű jutalommal, amelyet már régóta tervezett. Ily módon a diétáját az élvezettel, nem pedig az áldozattal köti össze.

Szeresse magát

Ha motivált szeretne maradni és a fogyással kapcsolatos céljaira akar koncentrálni, meg kell tanulnia szeretni önmagát belülről, ami viszont külső átalakulásból fakad. A testkép keresett pozitív változása akkor következik be, amikor igazán szereti önmagát. Döntse el, hogy a diéta szeretetből lesz, nem pedig az önbüntetés eszközeként.

Ha magabiztos, jobban tudatában lesz annak, hogy a diéta hogyan vezeti el a céljához, hogyan hoz egészségesebb döntéseket és természetes módon oldja fel az ellenállást jelenlegi testképével szemben. Ez úgy történik meg, hogy a tökéletességet az úgynevezett tökéletlenségeiben látja. Naponta emlékeztesse magát, hogy több egészséget és szépséget érdemel.

Vizualizáljon

Ne csak a fogyásra koncentráljon – képzelje el, kivé válik, ha eléri célját. Amikor minden érzékszervével elképzeli a kívánt eredményt, elkezdhet olyan döntéseket hozni, amelyek összhangban vannak azzal a személlyel, akivé válni szeretne. Például előfordulhat, hogy az Ön által igényelt változat soha nem adna egy halom tejszínhabot és cukrot a lattéjához.

A valóság, amelyben él, gondolatai mellékterméke. A jövőre nézve képzelje el, milyen előnyök várnak Önre, de gondoljon azokra a reális akadályokra is, amelyek akadályozhatják céljai elérésében. Legyen őszinte azzal kapcsolatban, hogyan szólítja meg őket. Ez növeli az esélyét, hogy ellenálljon a kísértésnek és leküzdje az akadályokat. Hinnie kell, hogy a keto-diéta során elfogyasztott zsírok nem okoznak súlygyarapodást. Tartsa szem előtt végső célját és higgyen abban, hogy ez a folyamat elvezeti Önt oda.

Találja meg példaképét

Mint minden új törekvésnél, itt is mindig van egy tanulási görbe, és a "kezdők hibái" nagyon informatívak lehetnek. Itt mások tudása és sikerei útmutatásul szolgálhatnak, amely segíthet Önnek a jó úton maradni, amikor éppen veszít a motivációból. Tehát keressen valakit, akinek sikerült a diéta és kövesse a lépéseit. Kérdezze meg, mi vált be neki, mi nem, és milyen volt, amikor végre elérte a kívánt súlyt. Ha senkit nem ismer személyesen, akkor online (pl. Reddit / keto /) vagy egy Facebook csoportban is megtalálhatja.

Következtetés

A motiváció nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindenki feldühödik és fejest ugrik a dolgokba. Ehelyett a középpontban a) a kívánt eredmény és b) az elérés oka áll, és ezeket minden nap feleleveníti majd. Tegye fel magának a kérdést: „Mi a valódi célom a keto-diéta elindításával? Mit szeretnék érezni a keto-étrend eredményeként?“ A válaszok az igazi motivációi lesznek. És hamarosan a tükör elé áll és pontosan azt a képet fogja látni, amit szeretne, hogy a világ lásson – a változást, amely belülről került a felszínre.

Ha a legjobb táplálkozási építőelemeket keresi a keto-étrend számára, ne keressen mást, csak az RnA ReSet termékeit. Minden kulcsfontosságú ásványi anyagot és tápanyagot tartalmaznak, amelyekre szervezetének szüksége van ahhoz, hogy a keto-diétában boldoguljon és elérje a fogyási célját.

Aloha,
Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek