Gombás fertőzés és túlsúly

Gombás fertőzés és túlsúly

A súlygyarapodás a gombás fertőzés szindrómájának általános mellékhatása. Az éhes élesztőgombák többlete a belekben arra kényszerítheti Önt, hogy vágyakozzon a szénhidrátok után és azt okozhatják, hogy Ön túl sokat eszik majd és több kiló zsírt fog felszedni. Továbbá gyulladást okoznak, amely visszatartja a folyadékot és azt okozhatja, hogy Ön duzzadtnak és felfújtnak fogja érezni magát.

Szerencsére az esetek többségében, amikor megszabadul a felesleges élesztőgombáktól, a túlsúly is eltűnik velük együtt. Itt van egy történet, amely az egyik betegemmel esett meg.

Susan története

Susan-nak, sok más modern nőhöz hasonlóan, több szerepe is volt az életben – feleség, két gyermek anyja volt és szabadúszó írónőként dolgozott. Már az első találkozónk során világos volt a számomra, hogy Susan-nak kevés ideje van magára. Még az irodámban tartott találkozóra is későn és nagyon sietve érkezett.

Azt mondtam Susan-nak, hogy egy órás lesz a találkozónk. Az a benyomásom, hogy ez volt az első óra pihenése az egész nap folyamán. Susan láthatóan ellazult és megvizsgálta, hogy is néz ki. Felsóhajtott és elnézést kért a rendezetlen külsejéért. Azt mondta, hogy az írónőként otthon végzett munkával több óra utazást spórolt meg, de néha elfelejti, hogy az ablakok mögött ott a való világ.

Azt mondta, hogy mindez megváltozik majd

Az volt a célja, hogy harminc kilót leadjon a túlsúlyából és meg volt róla győződve, hogy ezzel minden megváltozik. Susan túlsúlyos volt és sápadt, talán egész napokat csak belső terekben töltött, de a bőre is pépes, puffadt volt. Egyetlen jelét sem tudtam megtalálni az élet ragyogásának, amely a bőréből áradt volna és a szeme sem csillogott. Vesztesnek nézett ki, de mégis dacosnak. Amikor azt mondta, hogy mindez megváltozik majd, láttam, hogy eltökélt, és én is összekötődtem vele ezzel a szikrával és megkötöttem a saját egyezségemet, hogy úgy fogom támogatni őt, ahogy csak bírom. Fiatal koromtól kezdve képes voltam meglátni és összekapcsolódni az emberek belső szépségével.

Ahogy kibontakozódott Susan története, biztos voltam benne, hogy átmegy a szépség metamorfózisán, mint a pillangó, ahogy ezt sok betegemnél láttam. Hosszabb együttműködés után teljesen új személyiséggé vált.

De eleinte olyan személy volt, aki arról beszélt előttem, hogy rossz passzban van; nem gondolta, hogy depressziós, de az orvosa antidepresszánsokat javasolt, amelyeket elutasított. Itt volt megint, az a dac, az az elszántság, hogy átveszi a felelősséget az egészségéért és nem hagyatkozik a gyógyszerekre. A lehetőségeknek ez az ötvözése és az elhatározás a változás receptjének legfontosabb összetevője.

Lehet, hogy Susan elkerülte az antidepresszánsokat, de a gyógyszerek általa jól ismert dolgok voltak, mivel az utóbbi három évben gyakran szedett antibiotikumokat üregi gyulladásokra, tíz évig szedett antikoncepciót és rendszeresen minden évben kortizon-inhalációkat az allergiái miatt. Azt állította, hogy a súlyproblémája a kezelt fertőzései egyike után kezdődött.

Susan automatikusan felsorolta nekem a további tüneteket. Gyakori fejfájással és megfázásokkal küzdött és a nap végén az irritábilis bél szindróma tüneteit és nagy fáradtságot tapasztalt. Amikor rákérdeztem a vaginitiszre, azt mondta, hogy időnként tapasztalja a szexuális érintkezés után, de tett egy kissé szarkasztikus megjegyzést arról, hogy kinek van ideje vagy energiája a szexre. Nem erőltettem, hogy ezt átvizsgáljam, de a grafikonomon alacsony libidót jegyeztem fel.

Mivel hagytam neki időt, hogy kibeszélje magát, Susan felbátorodott és elnézést kért a hozzáállásáért és azt mondta, hogy nem mindig ilyen cinikus. Rendkívül társasági ember szokott lenni, de antiszociálissá, sőt szinte magányossá vált. Már nem tudott a barátaival enni, mert félt enni olyan valamit, ami betegséget okozott volna neki, és egyszerűen nem akart ott ülni és panaszkodni az állapota miatt.

Teljes körű kivizsgálást végeztem el rajta

Fizikai kivizsgálása nem jelzett semmi szokatlant. Magasságához képest túlsúlyos volt, de a kásás bőrén, az általános duzzanatokon és a folyadékvisszatartáson kívül csak néhány külső jelről volt szó, amelyek az ő összes belső szorongását tükrözték. A hüvelykenetet elküldtem a laboratóriumba, speciálisan az élesztőkultúráért és az általános vérvizsgálatokkal együtt elküldtem a vérét és a nyálát egy speciális laboratóriumba, ahol megvizsgáltam az élesztőgombákat, rendellenes baktériumokat és az ételallergiákat.

Susan négy kilót adott le az első két hét alatt és további tizenkettőt a következő három hónap alatt. Ráadás bónuszként, mivel nem csak a túlsúlya kezelésére összpontosítottunk, hanem az okokra is - az élesztőgombákra és a fertőzésekre – a fejfájása és a béltünetei megszűntek. Susan-ból gyönyörű, élő ember lett, aki azelőtt mindig a háttérben bújkált, vagy bilincsbe verték az élesztőgombák.

Az élesztőgombák problematikája olyan egyéni, hogy nem lehet konkrét ajánlásokat tenni. Az egyensúlyi pont annak a tudatosítása, hogy az Ön teste egészséges akar maradni és így is fog tenni, amennyiben helyes építőkövekkel látja el, helyes étrenddel, tornával és életszemlélettel.

Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek