Hét tipp a ketodiéta sikeréhez

Hét tipp a ketodiéta sikeréhez

Szeretne jól kinézni, jól érezni magát és hosszú, egészséges életet élni? A kutatások azt mutatják, hogy a ketogén diéta lehet a válasz az Ön számára. Lényegében azt mondják, hogy az emberek évmilliók során vadászként és gyűjtögetőként fejlődtek anélkül, hogy nagy mennyiségű szénhidrátot fogyasztottak volna. A szénhidrátbevitel csökkentése pedig javíthatja szervezetének ellenállását a szívbetegségek, az epilepszia, az elhízás és a cukorbetegség fő kockázati tényezőivel szemben.

Keto diéta tippek:

  1. Készüljön fel. Jusson el a megfelelő gondolkodásmódhoz. A korlátozásokkal, jelen esetben a szénhidrátokkal és a cukorral szembeni alacsony ellenállás az oka annak, hogy a legtöbb diétaterv nem működik. Kérdezze meg magától, milyen eredményt szeretne elérni ezzel a diétával. Szeretne fizikailag fitt lenni? Vagy a legjobb fizikai állapotban? Ha egyszer megtudja, mi motiválja, akkor van valami kézzelfogható.
  2. Koncentráljon a bőségre. Ahelyett, hogy azokra az ételekre összpontosítana, amelyeket nem fog megenni, összpontosítson azokra az ételekre, amelyeket hozzáad az étrendjéhez és amelyeket szeret. Mielőtt elkezdené ezt a diétát, kezdje el enni néhány kedvenc ételét, amelyet ketózisban is fogyaszthat, hogy felkészülhessen az elkövetkezőkre.
  3. Legyen támogatása. Az életmód megváltoztatása kihívást jelenthet, ezért kérje meg barátait, családtagjait vagy munkatársait, hogy csatlakozzanak Önhöz vagy támogassák a súlycsökkentő programot. Hasznos lesz egy dietetikus vagy okleveles egészségügyi tanácsadó által vezetett kortárs támogató csoport is.
  4. Pillanatnyi elszigetelődés. Az ételekkel kapcsolatos szocializáció kezdetben igazi akaratpróbát jelenthet, így könnyebb lehet otthon maradni, ahol rengeteg ketózisbarát étel van a keze ügyében. Barátai és családtagjai remélhetőleg megértik, hogy kerülnie kell a kísértést. Nézze meg kedvenc TV-sorozatát, kezdjen új hobbiba, vagy csatlakozzon egy új edzéshez, hogy elfoglalja magát. Mivel az első néhány napban valószínűleg halitózisban (méregtelenítés okozta rossz szájszag) szenved, szívességet tesz másoknak, ha nyugodtan otthon marad. Ha ezt megérti és képes ellenállni a társadalom buktatóinak, akkor nem lesz gondja a szocializációval, és pozitív hatással lesz az Ön körül élő emberekre.
  5. Legyen felkészült. Kerülje el a csalást az evésnél azáltal, hogy legyen mindig kéznél keto frissítő. Például zsíros sajt, dió, diós rudacskák, főtt tojás vagy avokádó. Legyen sok finom étel a hűtőben, a munkahelyen, az autóban, a táskában, és próbáljon több ebédet elfogyasztani, mint amiről azt gondolná, hogy elég.
  6. Jutalmazza meg magát. Menjen el gyógyfürdőbe, menjen el kozmetikára vagy masszázsra, vegyen valami újat. Az új ruhák vásárlása arra ösztönözheti, hogy a fogyás útján maradjon. Használja ki ezt az alkalmat, hogy kényeztesse magát néhány nem élelmiszer jellegű élvezettel, amelyet elhalasztott. Ez segíteni fogja az agyát, hogy a diéta folyamatát az örömmel kapcsolja össze, nem pedig az áldozat fájdalmával.
  7. Kövesse nyomon sikereit. Írjon naplót, készítsen előtte és utána fotókat, jegyezze fel súlyát és méreteit. Rögzítse és kövesse nyomon fejlődését minden héten. Írja le kedvenc receptjeit és ételeit. Összpontosítson az elért pozitív eredményekre, így ha bármikor motiválatlannak érzi magát, újra a céljára összpontosíthat.

Megjegyzés: Mint minden diétánál, a keto diéta megkezdése előtt is ajánlott konzultálni orvosával.

Ha végre készen áll az elhalasztott eredmények megtekintésére, kezdje el használni ezeket a hasznos tippeket és sikeres lesz a Ketodiéta.

Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek