A candidiasis és kezelésének módja az RnA ReSet készítményekkel

A candidiasis és kezelésének módja az RnA ReSet készítményekkel

Ha érdekli az egészséges emésztőrendszer és az egészséges immunrendszer támogatása, itt van egy hatékony kombináció.

A Flora ReVive® egy forradalmi formula, amely támogatja a belek szerkezetét és működését. Ahelyett, hogy egyszerűen kiegészítené a jótékony baktériumokat, a Flora ReVive az emésztőrendszert is ellátja azokkal a tápanyagokkal, amelyekre annak szüksége van ahhoz, hogy fenntartsa a bélmikrobiómában élő mikroorganizmusok számos típusának egészséges egyensúlyát. Támogatja a bélműködést is, mint például a szerotonin, a jó közérzetet okozó neurotranszmitter termelődését.

A Pico Silver® egy piko-ionos ezüst oldat, amely támogatja az immunrendszer felépítését és működését. Az ezüstöt már évek óta használják antimikrobiális szerként. A Flora ReVive erős partnere az emésztőrendszer és az immunrendszer kiegyensúlyozásában és támogatásában, melynek 70%-a a belekben található. Ez a két táplálékkiegészítő ugyanúgy támogatja egymást, mint a szervezetében lévő alaprendszerek: az egészséges emésztőrendszer támogatni fogja az immunrendszert, az egészséges immunrendszer pedig az emésztőrendszert, és mindkettő hatással van az idegrendszerre.

Mi az a Flora ReVive®?

Saccharomyces Boulardii. Nehéz kiejteni, de a bél legjobb barátja.

Az S. Boulardii egyfajta jótékony élesztő, amely segít fenntartani a Candida albicans és a bélbaktériumok egyensúlyát.

A következő információk az S. Boulardii-ról John O'Connor nagyon alapos cikkéből származnak a GeneFood-ban. Elmagyarázom a főbb pontokat és hozzáfűzöm megjegyzéseimet.

Ez az egyik legjobban bevált étrend-kiegészítő a piacon, több száz felülvizsgált tanulmánnyal.

Egészséges embereknél mikrobiom trágyaként működik, lehetővé téve az egészséges baktériumok virágzását, és az egyéb káros törzsek kiszorítását.

Erősíti a hám integritását, erősen tartja a bélnyálkahártyát és megakadályozza a szivárgó bél szindrómát.

Hatékonyan elpusztítja a Candida élesztőgombákat és elnyomja az általuk termelt gyulladásos markerek expresszióját.

Lehetséges, hogy potenciállal rendelkezik az emberi immunrendszer erejének fokozására a szérumban az IgA-szintek növelésével az egereknél.

Túléli az emésztőrendszeren keresztüli utazást, hogy elérje a vastagbelet és elvégezze a munkáját. Ez a probiotikumok óriási előnye.

Azon kevés élesztőgombák egyike, amelyek az emberi test hőmérsékletén a legjobban működnek. A Candida albicans az alacsony testhőmérsékletet részesíti előnyben.

Segíti a Crohn-betegségben szenvedő betegek remisszióját és javítja a szivárgó bél tüneteit is.

Antibiotikumokkal nem ölhető meg, ezért antibiotikumokkal együtt is szedhető. Az S. Boulardii csak egy része a Flora ReVive®-nek – egy forradalmian új kiegészítőnek, amely támogatja a mikrobiom egyensúlyát. Ez egy probiotikum, amely segít elnyomni a kórokozókat, például a Candida élesztőgombákat és a bélben lévő patogén baktériumokat, beleértve a Clostridium difficile-t (ami hasmenést okoz).

A Flora ReVive ideális azon egyének számára, akik:

  • Nem járnak sikerrel a hagyományos tejsav alapú probiotikumokkal
  • Antibiotikumos kezelésen estek át
  • Emésztési problémákban keresik az egyensúlyt
  • Küzdenek az élesztőgombák túlszaporodásával és annak tüneteivel
  • Gyakran utaznak, és probiotikumot szeretnének magukkal vinni
  • Nem akarják a probiotikumokat a hűtőben tartani

Hogyan legyen jó hangulatunk a jó élmények felhasználásával?

A szerotonin a jó közérzet neurotranszmitterjeként ismert. Találja ki, hol keletkezik? A bél a "második agy" néven ismert, mivel a szerotonin 90%-a itt termelődik. Ez a második agy körülbelül 100 millió neuront tartalmaz, ami több, mint a gerincvelőben vagy a perifériás idegrendszerben.

Túl sok veszély van, amelyek az emésztőrendszer egészséges egyensúlyát fenyegetik. Ezek közé tartoznak:

  • Élesztő növekedés
  • SIBO
  • Gluténérzékenység
  • Gyulladás

Szerencsére a bélmikrobiom 100 billió hasznos mikroorganizmust tartalmaz, amelyek arra várnak, hogy ösztönözzék őket, hogy helyreállítsák az emésztőrendszer egészséges egyensúlyát. A Flora ReVive®, a forradalmian új tőzegkivonatú probiotikumunk a természet erejét használja fel ezen jótékony szervezetek támogatására és a bélmikrobióma harmóniájának helyreállítására.

A Flora ReVive® legnagyobb egészségügyi előnye

A bélrendszere az Ön második agya, és ha boldog, akkor Ön is boldog. Adja meg emésztőrendszerének azt a támogatást, amelyre szüksége van az egyre ellenségesebb környezetben.

Gondolkodtam az élesztőnövekedés-szabályozási stratégiánkon. A legelterjedtebb módszer a szigorú méregtelenítés, amely kiiktatja az élesztőt tápláló élelmiszereket, és megpróbálja kiéheztetni azokat. És képzelje csak? Ezt valóban nehéz betartani. Továbbá honnan tudhatjuk, hogy az élesztő utolsó darabja is eltűnt? Lehet, hogy megnyerte a csatát, de lehet, hogy lesben állnak és várnak, készen arra, hogy újra akcióba lendüljenek, amint Ön figyelmetlen volt és újra édességet kezdett enni.

Így az élesztőgombák tisztítására tett erőfeszítések gyakran nem oldják meg ezt a problémát. Miért? Mert emberek vagyunk, és olyan ízletes dolgokra vágyunk, mint a gyümölcs. Ahelyett, hogy azon gondolkodna, hogyan lehet elpusztítani az összes élesztőgombát, jobb, ha elnyomja őket saját mikroflórájának támogatásával és az immunrendszer erősítésével.

Aloha, Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek